SEURAN VAKUUTUKSET

Blue Card tapaturmavakuutus

Lisenssiuimarit on vakuutettu vakuutusyhtiö Pohjantähden kautta.

Vakuutukselliseen Blue Cardiin sisältyy Pohjantähden urheilutapaturmavakuutus.

Kauden 2016-2017 vakuutusesitteen löydät  linkistä   http://www.uimaliitto.fi/site/assets/files/3627/tuoteseloste_fin_sve.pdf


Ryhmätapaturmavakuutus

Seura on vakuuttanut  Harrasteuinti, Pikkualtaan, Laguunialtaan, Miniuimarikoulun ja Kilpauimarikoulun ryhmiin kuuluvat uimarijäsenet vakuutusyhtiö Pohjolan nuorisoryhmätapaturma-vakuutuksella: 

Pohjola-vakuutukset

Vakuuttamisen ehtona on kuuluminen seuran jäsenyyteen eli kausijäsen – ja harjoittelumaksujen suorittaminen määräaikaan mennessä.

Vakuutus on toissijainen eli jos uimari on vakuutettu muun vakuutusyhtiön kautta, on uimarin huoltajilla tietenkin oikeus käyttää omia vakuutuksia. Näissä tapauksissa vakuutuksenottaja vastaa vakuutustietojen täyttämisestä ja kaikesta muusta vahinkotapahtumaanliittyvistä seikoista.

Vakuutus

Korvaa alkuverryttelyn maalla, ohjauksen altaassa, uimakouluun välittömästi liittyvän toiminnan (saunassa, pukuhuoneessa).  Lisäksi vakuutus on voimassa myös kodin ja uimahallin ja sieltä takaisin kotiin välittömissä matkoissa. 

Vakuutus ei koske niitä uimareita, jotka kilpailevat ja joilla on hankittuna Uimaliiton edellyttämä Bluecard kilpailulisenssi. Lisenssiin liitetty vakuutus on voimassakilpailuissa ja harjoituksissa, jotka ovat lajille ominaisia ja harjoituksen johtajan valvonnassa valmennusohjelman mukaisesti harjoiteltaessa ja koulutus-, liikunta- ja valmennusleireillä urheilutoimintaan liittyen, mutta ei muuna  aikana.

Bluecard-lisenssiin liitetty tapaturmavakuutus hoidetaan vakuutusyhtiö Pohjantähden kautta.

SEURATOIMIJAT JA VALMENTAJAT

Seuran toimihenkilöt, valmentajat, tapahtumajärjestelyissä mukana olevat jne. on vakuutettu  pohjantahti_ryhmatapaturmavakuutus_vapaaehtoistyontekijoille_

vastuuvakuutus_08_2013.pdf